UMP terima sumbangan zakat BIMB sebanyak 30 ribu untuk bantu mahasiswa - Nor Salwana, Mohammad Idris (2016)
Bank Islam Malaysia Berhad (BIMB) menyerahkan zakat perniagaan berjumlah RM30,000 kepada Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk disalurkan kepada mahasiswa kurang berkemampuan.