Ceramah Syria bergolak tanda hari kiamat - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2017)
Baru-baru ini berlangsungnya Program Anda Tanya Ustaz Jawab anjuran Pusat Islam & Pembangunan Insan (PIMPIN) dan Jabatan Perpustakaan UMP dengan tajuk `Syria Bergolak Tanda Hari Kiamat’ yang disampaikan oleh Ketua Promosi & Pemasaran Malaysia Life Line For Syria (MLLFS), Amirul Asraf Mat Arif.