Drama "Namaku Bedah" kongsi keindahan kampus - Nor Fadzillah, Zulkipli (2017)
Keindahan kampus Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjadi pilihan pihak produksi Tanah Beris Film Sdn Bhd (TBFP) dalam menjayakan pengambaran drama slot Kelakarama 20 episod dengan judul `Namaku Bedah’ yang mula disiar mulai 5 Februari lalu dalam siaran televisyen TV9.