Mini karnival anjuran duta Jauhar UMP meriah - Siti Norhidayah, Samsuri (2016)
Projek Duta Jauhar Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang bertemakan “21st Century Women” menjayakan Mini Karnival sempena Sosial Market Saya (Mon Marche Social) yang dianjurkan dengan kerjasama Jabatan Pembangunan Wanita (JPW) Negeri Johor.