Merentas desa dan berjalan jayakan kempen gaya hidup sihat UMP - UMP, PNC (2016)
Lebih 500 orang daripada kalangan warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama-sama pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Indera Shahbandar menyertai program berjalan 10 ribu langkah dan merentas desa sempena Kempen Gaya Hidup Sihat baru-baru ini.