Seminar Keibubapaan tingkat motivasi pelajar - UMP, PNC (2016)
Seramai 300 ibu bapa dari beberapa buah sekolah sekitar kampus Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Seminar Keibubapaan anjuran UMP Advanced Education (UAE) dengan kerjasama RTC Pahang baru-baru ini.