Buku Lean Manufacturing Tools menang di Iran - Shalfarina, Shahriman (2016)
Buku berjudul Lean Manufacturing Tools terbitan Penerbit UMP terpilih sebagai buku teks terbaik dalam bidang kejuruteraan industri oleh Universiti Islam Azad, Iran dalam Majlis Anugerah Penerbitan anjuran universiti itu baru-baru ini.