UMP terima bantuan zakat pendidikan MUIP berjumlah 200 ribu - Nor Fadzillah, Zulkipli (2016)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini menerima sumbangan Zakat Pendidikan daripada pihak Majlis Ugama Islam dan Adat Resam Melayu Pahang (MUIP) sebanyak RM 200,000 dalam usaha membantu pelajar susah.