Projek kongsi rezeki UMP bantu pelajar - Nor Fadzillah, Zulkipli (2016)
Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA) Universiti Malaysia Pahang (UMP) melaksanakan Program Kongsi Rezeki: Cheap Lunch Take Away sebagai usaha membantu pelajar mendapatkan bantuan makanan tengah hari yang diagihkan dengan kadar harga RM1 sahaja.