Jadual pergerakan bas terbaru KUKTEM - Arman, A. Rahim (2003)
Pejabat Pembangunan & Pengurusan Harta KUKTEM telah mengeluarkan satu Jadual Pergerakan Bas yang terkini untuk kemudahan siswa dan siswi. Jadual tersebut yang berkuatkuasa mulai hari ini diharap akan dapat membantu pergerakan siswa dan siswi KUKTEM dari kolej kediaman ke kampus dan sebaliknya.