Kempen bulan 'paperless' di KUKTEM sepanjang Januari 2003 - Arman, A. Rahim (2003)
Pihak pengurusan KUKTEM telah mengambil pendekatan E-Management untuk mempertingkatkan kecekapan dan produktiviti bagi seluruh operasi KUKTEM. Salah satu elemen penting yang diperkenalkan oleh E-Management adalah 'Paperless' atau tanpa kertas. 'Paperless' adalah satu pendekatan di mana setiap operasi dan proses dilakukan secara 'Online' melalui sistem tanpa penggunaan kertas.