Pertukaran nama Kelab Pendita Awam KUKTEM - Arman, A. Rahim (2003)
Kelab Pendita Awam KUKTEM yang ditubuhkan beberapa bulan lalu telah ditukar namanya kepada Kelab Penukir Ilmu berkuatkuasa serta merta.