Pertandingan menulis esei sempena bulan 'paperless' KUKTEM - Arman, A. Rahim (2003)
Pihak Pengurusan KUKTEM menganjurkan satu Pertandingan Menulis Esei Sempena Bulan 'Paperless' di KUKTEM sepanjang Januari ini. Pertandingan ini dibahagikan kepada dua kategori iaitu Kategori Staf dan Kategori Siswa/siswi.