Pejabat HEP KUKTEM anjur kempen anti dadah, anti merokok & menderma darah - Arman, A. Rahim (2003)
Pejabat HEP KUKTEM akan menganjurkan Kempen Anti Dadah & Merokok peringkat universiti pada 20 Januari hingga 23 Januari 2003. Kempen ini bertujuan untuk memberi pendedahan dan kesedaran kepada warga KUKTEM tentang bahaya najis dadah dan merokok.