ISKANDAR UMP memasyarakatkan teknologi dengan penanaman cendawan - UMP, LIB (2017)
Seramai 13 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Sekretariat Ikatan Siswa Anak Darul Ta’zim (ISKANDAR) memberi bimbingan dalam penanaman cendawan Volvariella Volvacea dalam meningkatkan pendapatan bersama penduduk Kampung Sepinang, Segamat Johor baru-baru ini.