Sukarelawan UMP salur air bersih untuk komuniti Phnom Penh - Nurhafizah, Norizam (2017)
Program Operasi Khidmat Komuniti Malaysia-Cambodia OPKIM 1 anjuran Perwakilan Kolej Kediaman 3 (PEKA 3) membabitkan seramai lapan orang mahasiswi tahun akhir berjaya membekalkan air bersih di perkampungan Islam di Phnom Penh.