InSmartive bimbing pemimpin pelajar - Muhamad Firdaus, Azman; Nur Afiqah, Turidi (2017)
Seramai 25 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Kelab InSmartive memanfaatkan cuti semester mereka dengan memberi khidmat bimbingan sukarela bagi menjayakan Kem Interaksi Pemimpin Muda (IN-TEAM) selama tiga hari baru-baru ini di Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Chiku 2.