JKNC/R bincang hala tuju universiti bagi tingkatkan kualiti - UMP, LIB (2017)
Seramai 15 Naib Canselor dan Rektor dan lima wakil daripada Universiti Awam (UA) serta tiga daripada Jabatan Pendidikan Tinggi telah menghadiri Jawatankuasa Naib Canselor/Rektor (JKNC/R) Universiti Awam selama dua hari mulai 21 Januari di Universiti Utara Malaysia (UUM) sebagai tuan rumah.