Program Mobiliti kenali sosio ekonomi penduduk Yogyakarta - Nor Fadzillah, Zulkipli (2017)
Seramai 10 orang pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Fakulti Sains & Teknologi Industri (FIST) menyertai Program Mobiliti Asean 2016 di Yogyakarta selama lima hari bagi menyelami kehidupan masyarakat di sini.