22 pendaki UMP bakal tawan Gunung Kinabalu. - Abd Rahman, Hj Safie (2017)
Seramai 22 pendaki Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal tawan Gunung Kinabalu dalam Misi Pendakian Gunung Kinabalu bermula pada 10 hingga 14 Januari ini.