Projek kongsi rezeki bantu mahasiswa menjelang musim peperiksaan - Nor Fadzillah, Zulkipli (2017)
Pengalaman membeli makanan dengan harga murah pastinya akan sentiasa diingati mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) terutamanya menjelang musim peperiksaan. Program yang dinamakan Projek Kongsi Rezeki 2.0 anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA) ini adalah suatu inisitaif dalam menyediakan juadah makan tengah hari termasuk air minuman kepada mahasiswa UMP dengan harga serendah RM1.00 sahaja serta makan malam bermula pada 3 hingga 7 Januari ini.