Bengkel Supermuslim manfaat anak-anak staf UMP - Norhidayah, Mohamed (2017)
Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN) Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan program ‘Workshop Supermuslim 2016’ di Masjid UMP Pekan bagi memanfaatkan anak-anak sempena musim cuti sekolah baru-baru ini.