Sukarelawan UMP berbakti di bumi Mexico - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Mexico City:·Pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP), Nurul Fazirah Md Naser tidak menyangka pembabitannya bersama Yayasan Sukarelawan Siswa (YSS) memberi peluang kepadanya untuk bertemu dengan sukarelawan seluruh dunia dalam 'International Association For Volunteer Effort' dan '24th IAVE World Volunteer Conference Mexico' di sini, baru-baru ini.