Program Empower ECER ubah taraf hidup peserta - Shahrinnahar, Latib (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Peserta Program Latihan Kemahiran dan Keusahawanan Empower ECER anjuran Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) bersyukur kerana dapat menjalani kehidupan lebih selesa.