Sukarelawan, alumni UMP serah sumbangan - Mohd. Shariza, Abdullah (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
Seramai 80 murid dan pelajar daripada golongan asnaf dan anak yatim di sekitar daerah ini serta Pekan menerima bantuan kelengkapan persekolahan menerusi program Kembali Ke Sekolah anjuran UMP Advanced Education di sini baru-baru ini.