Menu makan tengah hari, malam hanya RM1 - Nurul Nadira, Shaari (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyediakan 7,500 set makan tengahari dan makan malam yang dijual pada harga RMl menerusi Projek Kongsi Rezeki 2.0, untuk membantu pelajar kurang berkemampuan di universiti itu.