Gilap potensi jamin kebolehpasaran graduan - Ruhaiza, Rusmin (The New Straits Times Press, 2017)
Pelbagai usaha dilakukan untuk membangunkan nilai potensi dan kebolehpasaran graduan seiring matlamat menjadikan golongan terbabit sebagai peneraju masa depan negara.