Set makanan hanya RM1 untuk pelajar UMP - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2017)
Kuantan - Prihatin dengan kebajikan mahasiswa yang berdepan d~ngan kos sara hidup yang tinggi memberi idea kepada Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA) Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan program Projek Kongsi Rezeki 2.0.