Jalin kerjasama tawar program dwiijazah - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2017)
Kuantan - Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeterai perjanjian dengan Polytechnic College of Hebei University of Science & Technology (PCHEBUST) dalam kerjasama menawarkan program akademik.