Dekati Orang Asli menerusi dakwah - Ameer Ferdaus, Ab. Aziz (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Pusat Islam dan Pembanguan Insan (Pimpin) Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama UMP Advanced Education dan Majlis Ugama Islam dan Adat Resam Melayu Pahang (Muip) menganjurkan program Dakwah Ummah 3.0 di Kampung Sentoi, Pos Betau di Kuala Lipis dekat sini baru-baru ini.