lbu tunggal terharu terima bantuan sekolah anak - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Kuantan - "Saya sangat bersyukur kerana tiga daripada lima anak yang bersekolah terpilih terima bantuan sekolah daripada Universiti Malaysia Pahang (UMP). Dapatlah mereka merasa baju baru," demikian luah ibu tunggal, Lizawati Mustafa, 34, ketika ditemui pada Program Kembali Ke Sekolah yang diadakan di sini, semalam.