Pelajar UMP perkasa bahasa Mandarin di China - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Kuantan: Tiga mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) terpilih untuk mengikuti program Mobiliti Mandarin Tajaan Biasiswa Insitut Konfucilis selama tiga bulan, baru-baru ini.