Peserta Empower ECER cemerlang PT3 - Shahrinnahar, Latib (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Kepayahan dalam kehidupan bukan penghalang peserta Program Empower Akademik Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECER) membuktikan kemampuan me.mperoleh keputusan cemerlang dalam Pentaksiran Tingkatan Tiga (PT3).