36 kontinjen sertai perarakan Maulidur Rasul di UMP - Ameer Ferdaus, Ab. Aziz (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
KUANTAN - Lebih 1,000 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai perarakan sempena sambutan Maulidur Rasul peringkat universiti itu di kampus Gambang, di sini semalam.