PEC 2017 kembali - Zuraidi, Mansor (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Seramai 10 penuntut institusi pengajian tinggi tempatan bakal berentap bagi merebut hadiah keseluruhan bernilai RM8o,ooo dalam Cabaran Eko PERODUA 2017 (PEC 2017) anjuran Perusahaan Otomobil Kedua Sendirian Berhad (PERODUA).