Ceramah Kamal Affandy pikat warga UMP - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Ceramah ‘Wanita vs Jenayah’ yang disampaikan oleh Penganalisis Jenayah daripada Yayasan Pencegahan Jenayah Malaysia, Kamal Affandy Hashim berjaya memikat lebih 350 orang warga Universiti Malaysia Pahang (UMP).