Staf Fakulti Sains UPM kagum amalan 5S di UMP - Hazmin, Aris (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima kunjungan seramai 25 orang staf akademik dan pentadbiran Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) bagi mempelajari pelaksanaan Amalan 5S di UMP pada 7 April 2009 yang lalu.