Boling Media – UMP medan rapatkan silaturahim - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Kira-kira 80 pengamal media negeri Pahang bersama-sama staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai pertandingan boling di Premium Lane, Kuantan Plaza, Kuantan pada 23 April 2009 yang lalu.