Perpustakaan anjur story telling: ‘Been There, Done That…’ - Ratna Wilis Haryati, Mustapa (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Bahagian Pengurusan Ilmu, Perpustakaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah mengadakan program storytelling yang bertajuk ‘Been There, Done That...’ di Auditorium Perpustakaan pada 22 Mei 2009 yang lalu.