200 sertai FORTUNE 2009 di Pulau Pinang - Helmi, Mohamed Isa (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Seramai 200 peserta yang terdiri daripada pihak industri dan wakil-wakil universiti-universiti telah berkumpul di Forum MTUN Bersama Industri 2009 (FORTUNE 2009) pada 15 April 2009 yang lalu.