Lonjakan perdana ke arah kecemerlangan UMP melalui transformasi diri - Wan Nazrul Helmy, Wan Mohd Zain (Pejabat Naib Canselor, 2009)
“Sebuah pengalaman yang tidak akan dilupakan,” kata Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Yang Hormat Prof. Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim semasa membuat rumusan terhadap Kem Transformasi Diri Ke Arah UMP Terbilang: Sasaran Kumpulan Pengurusan Kanan di Mutiara Taman Negara, Kuala Tahan, Jerantut.