Pasukan SAE bukti unggul bawa pulang 10 ribu dalam Perodua Eco-Challenge - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) boleh berbangga dengan keupayaan anak-anak muda dari Society of Automotive Engineers UMP-Chapter (SAE) mencipta sejarah mengungguli pertandingan Perodua Eco-Challenge walaupun berada di tangga kedua dalam kategori Transmisi Manual Jarak Jauh Myvi baru-baru ini.