Kesakitan bukan penghalang saya mendaftar di UMP – Fazliani - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Walaupun terpaksa berkerusi roda untuk bergerak, ternyata ia tidak menghalang Fazliani Hairuman, 20 untuk mendaftar sebagai pelajar baharu di Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi Sesi Pengajian 2009/2010 pada 28 Jun 2009 baru-baru ini.