UMP terima kunjungan Datuk Maznah Mazlan - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Timbalan Menteri Sumber Manusia, Yang Berhormat Senator Datuk Maznah Mazlan yang dalam rangka lawatan rasmi ke Kuantan telah mengadakan kunjungan hormat ke Universiti Malaysia Pahang (UMP) pada 27 April 2009 yang lalu.