Timbalan Menteri Pengajian Tinggi Malaysia adakan lawatan kerja ke UMP - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Timbalan Menteri Pengajian Tinggi Malaysia, Yang Berhormat Dato’ Saifuddin Abdullah telah mengadakan lawatan kerja ke Kampus Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk membincangkan proses kerjasama Rangkaian Universiti Teknikal Malaysia (MTUN) dengan The Northern Consoutium UK Limited (NCUK) pada 28 Mei 2009 yang lalu.