37 peserta sertai Kursus Audit Kumpulan Sokongan - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Unit Audit Dalam, Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama-sama Unit Audit Dalam (UAD) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) sebagai Pengerusi Jawatankuasa Kecil Latihan Audit IPTA,UAD Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), UAD Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), UAD Universiti Malaya (UM) dan UAD Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) telah berjaya menganjurkan Kursus Audit Kakitangan Sokongan (W17-W32) pada 10 hingga 12 Mac 2009 baru-baru ini.