23 ahli BKSS sertai Ekspedisi Memancing di Tasik Kenyir - Tuan Zairani, Tuan Ab Rahman (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Seramai 23 ahli Badan Kebajikan & Sukan Staf (BKSS), Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Ekspedisi Memancing di Tasik Kenyir, Terengganu pada 25 hingga 27 Februari yang lalu.