BKSS anjur Ekspedisi Berakit di Sungai Pahang - Tuan Zairani, Tuan Ab. Rahman (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Badan Kebajikan Sukan Staf (BKSS), Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menganjurkan Ekspedisi Berakit di Sungai Pahang pada 6 hingga 8 Februari yang lalu. Destinasi pertandingan bermula di Paloh Hinai dengan aktiviti pertama iaitu membina rakit untuk pasukan masing-masing.