NC rai 50 petugas AUG’08 - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Seramai 50 staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang merupakan petugas-petugas Asean University Games ‘08 (AUG’08) telah diraikan oleh Naib Canselor, Yang Hormat Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim dalam satu Majlis Makan Tengah Hari Para Petugas AUG ‘08 bersama pada 4 Febuari 2009 di Bilik Latihan, Kompleks Pentadbiran Utama.