Pasukan UMP Fighter B juara Kumpulan F Kejohanan Hoki 6/7 Sebelah Terbuka Kuantan - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Pasukan Hoki Staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini menyertai Kejohanan Hoki 6/7 Sebelah Terbuka Kuantan yang berlangsung pada 21 dan 22 Februari 2009 di Stadium Hoki Wisma Belia dan Padang Hoki SUKPA, Indera Mahkota, Kuantan.